Language: da

Valuta : kr

Forpligtelse overfor miljøet

Q-Kaffe & Kakao sælger og rister kaffe og kakao dyrket under skygge. Vi sikrer os, at kaffebønderne får teknisk assistance og vejledning om økologistandards for at forhindre skovødelæggelse og forringelse af jord og for at bevare den peruvianske biodiversitet. Vi er i gang med at introducere dansk grønteknologi – biogasanlæg og vandrensningsteknologi - med henblik på at minimere miljøindvirkningen.

Forpligtelse overfor producenter

Vi ejer ikke jord, men vi har etableret et tæt samarbejde med bønderne og de virksomheder, som organiserer bønderne.  Vores samarbejdspartnere har etableret et økologisk fairtrade program for at promovere kakao- og kaffedyrkning, og som sikrer bedre indkomst og bedre livskvalitet for bønderne. På vores side arbejder vi med at formidle virksomhedernes budskaber og historie videre til de danske forbrugere.

Forpligtelse overfor samarbejdspartnere, kunder og samfund

Vi overholder høje standards for kvalitetskontrol og sporbarhed for at sikre vores kunder kvalitet. Vi bruger blog og Facebook til at dele vores erfaringer og oplevelser med samfundet. Vi kan via disse kanaler udveksle idéer, så kaffe- og kakaoindustrien kan blive endnu mere bæredygtig. 

Information

Info@q-kaffe.dk